Йога ритрийт, SWAN садхана - от 24 до 26 юлиЙога ритрийт в с. Дъбравата
от 24 до 26 юли
с интензивен курс по SWAN МЕДИТАЦИЯ

Потопете се в Йога за 2 цели дни в красивите поли на Предбалкана

SWAN медитация е важен метод развит от Свами Ниранджанананда Сарасвати, за да ни помогне да открием нашата личност и подобрим нейното изразяване в ежедневието ни. SWAN е акроним, който стои зад четири принципа, които влияят на нашата личност и посоките в живота ни:
S(strength) – силни страни,
W(weakness) - слаби страни или ограничения,
A(ambitions) - амбиции или желания и
N(needs) - нужди.

Във всеки един от нас някои силни страни или слабости са преобладаващи. Те или ни помогат или ни пречат в мислите и начинанията ни. Също така, през целия си живот, ние трябва да работим за постигане на нашите стремежи и нужди. Изразяването на тези четири качества, ни прави това, което  сме. Чрез разбирането на уникалното им изразяване в живота ни, постигаме творчески, динамичен и ясен ум.

SWAN медитация, наричана още Хамса Дхарана е ефективен инструмент в развитието на ума.

Целта на този курс е да постигнем самоприемане, а то е първата фаза на раджа йога - да се научим да приемаме това, което сме.

Интензивният курс ще се проведе в Къща Дабравата, с. Дабравата, махала Нишовци, община Ябланица, област Ловеч. По време на курса, в продължение на 2 дни, ще практикуваме асани, пранаями, сева и карма йога, мантра йога и задълбочени техники на SWAN медитация. Ще се наслаждаваме на разходки и медитации в гората и на вкусна и здравословна аюрведична храна.

Къща за гости Дъбравата се намира в централната част на северна България. Само на един час път от София /90км./по магистрала Хемус и още 8 км от гр. Ябланица към гр.Роман. Това е едно прекрасно райско кътче с уникална и красива природа.

Повече информация – http://dabravata.com/
 

 
Водещ: Александра (Шалиграм)

Курсът стартира от 15 часа на 24 юли (петък) до 16 часа на 26 юли (неделя)

Цена: 190 лв (включени вегетарианска храна, нощувки и всички практики)

С предварително записване до 15 юли

За повече информация и записване: 0876 223533 или info@yogavidya.bg