Детоксикация чрез шаткарми - 22 февруари„Детоксикация на тялото и пречистване на ума“
 
Провеждане на Шаткарми - пречистващи практики
  
Йога твърди, че колкото по-пречистено е тялото, толкова по-спокоен е умът, а емоциите – позитивни. Ето затова и най-древните практики на хатха йога са били единствено пречистващите техники, наречени шаткарми. Постепенно към тях се добавят физическите пози (асани), дихателните практики (пранаяма) и други. Поради безспорното си благотворно въздействие шаткармите са съхранени през хилядолетия, за да ни служат и до днес.
 
Пречистването от токсините балансира всички системи на тялото и укрепва имунитета, като същевременно освобождава огромна част от напрежението на ума и емоциите.
 
Тези древни техники за пречистване са много ефективни в подпомагането на цяла гама от проблеми като запек, акне, гняв, депресия, хормонален дисбаланс, мигрена, астма, алергии, екзема, артрит и др. На по-фино ниво те премахват блокираната енергия и всички ненужни токсини от тялото.
 
ШАТКАРМИ включват три йогийски пречистващи техники:
  1. лагу шанкапракшалана (кратка практика за промиване на червата),
  2. кунджал крия (промиване на стомаха) и
  3. нети (промиване на носните пътища)
 
Дата: Неделя, 23 февруари 2020 г. от 08:30 до 10:30
 ул. Гурко 66, You Yoga

Такса: 30 лв
 
Водещ: Александра (Шалиграм)

Местата са ограничени.
 
Забележка: Не са необходими ограничения в диетата след практиката. Практиката не се препоръчва за бременни и за хора със следните заболявания: пептична язва, високо кръвно налягане, сърдечни и бъбречни проблеми, херния, диабетици с увредено зрение.
 
С предварително записване най-късно до 18 февруари и заплащане на цялата такса
 
За повече информация и записване: 0876 223533 или info@yogavidya.bg