Практичерски курс по Моуна в Костенец - от 21 до 24 април


Моуна означава тишина. Това е един от инструментите на йога, който води до пречистване на ума и дава огромно енергийно зареждане. 

 

Курсът ще се проведе в гр. Костенец, в къща с двор и много зеленина. По време на курса, в продължение на 4 дни, в пълно мълчание, ще практикуваме асани, пранаями, карма йога, мантра йога, свадхая (себеизучаване) и медитативна техника Антар Моуна, която ни позволява постепенно да развием истински покой на ума. Ще се наслаждаваме на разходки и медитации в гората и на вкусна и здравословна вегетарианска храна. Всеки участник ще има и лични практики, които ще помогнат да опознаем по-добре нашия ум и неговите тенденции, и да видим по един безпристрастен начин как реагираме на житейските ситуации. 
 

Когато приложите тези техники в живота си ще почувствате освобождаване от натрупаните ментални напрежения, което ще доведе до прилив на енергия и вдъхновение и животът започва да приема други измерения. Всеки от нас се нуждае от почистване на ума, за да се предотврати натрупването на потиснати емоции, лоши спомени и неприятни и нежелани мисли и чувства. Ето защо повтарянето на процеса трябва да е постоянна и редовна практика.

“Когато умът е тих и спокоен, той става много мощен. Може да се превърне в приемник на блаженство и мъдрост, давайки възможност живота да стане спонтанен прилив и израз на радост и хармония.”
Свами Сатянанда Сарасвати

Водещ практиките: Aлександра (Шалиграм)

Продължителност: 3 дни.
Курсът стартира от 18 часа на 21 април (четвъртък) до 15 часа на 24 април (неделя).

Цена: 205 лв и включва 3 нощувки, вегетарианска храна и всички йога практики.
Плащане по банков път.

Записване до 7 април. Местата са ограничени и са предназначени за членовете на Йога Видя!

Курсът ще стартира при записани минимум 7 човека.

Събитието се организира от ТА "Адвенчър плюс"

За допълнителни въпроси:
0876 22 37 33
info@yogavidya.bg