Детоксикация на тялото и пречистване на ума - 9 и 10 октомвриЕсенен ритрийт

„Детоксикация на тялото и пречистване на ума“
 
 
Промяната на сезоните е най-естественото нещо за нас. Но за тялото ни, а следователно и за целия ни психоемоционален комплекс, това е време на значителна адаптация и стрес. Пречистването от токсините балансира всички системи на тялото и укрепва имунитета, подготвяйки ни за настъпващата зима, като същевременно освобождава огромна част от напрежението на ума и емоциите.
 
Йога твърди, че колкото по-пречистено е тялото, толкова по-спокоен е умът, а емоциите – позитивни. Ето затова и най-древните практики на хатха йога са били единствено пречистващите техники, наречени шаткарми. Постепенно към тях се добавят физическите пози (асани), дихателните практики (пранаяма) и други. Поради безспорното си благотворно въздействие шаткармите са съхранения през хилядолетия, за да ни служат и до днес.
 
През ноември ви предлагаме възможност да се откъснете от шумното и натоварено ежедневие. Сред спокойната и чиста природа на Средна гора, в село Карабунар, да се отдадете на време за пречистване на ума и на тялото си и за свързване със самите себе си.
 
Дати: 9 и 10 ноември 2019 г.
 
Такса: 130 лв с ДДС.
Таксата включва една нощувка, 2 обяда, вечеря, закуска и всички лекции и практики.
Транспортът се организира отделно и не е включен в цената.
 
Местата са ограничени.
 
Водещи: Александра (саняси Шалиграм) и Калоян (саняси Натараджа)
 
За повече информация и за записвания пишете на адрес office@yogabg.com или се обадете на телефон 088 468 77 00. Също така следете събитията на уебсайта на Българска йога асоциация www.yogabg.com.