Йога за здрава щитовидна жлеза - от 9 юни до 28 юли„ С обич към себе си”, 
курс от  йога практики за здрава щитовидна жлеза
8-седмичен курс
 
Нарушената функция на Щитовидната жлеза е сред най-често срещаните заболявания в наши дни. Замърсената околна среда, повишеният радиационен фон, хаотичния начин на живот с високи нива на стрес , негативните емоции и нездравословният начин на хранене, все фактори,  с които ежедневно се сблъскваме и ако не поемем отговорност за Себе си и Здравето си, те ни въвличат в един порочен цикъл, който ние приемаме като наша Съдба.

Курсът „ С обич към себе си” ще ни насочи как по естествен и достъпен за всеки начин да се грижим за телата си, психичното и емоционално здраве  чрез  спонтанно пътуване към Себе си – себеизучаване и себеприемане.  

В курса ще опознаем различни йога практикии като физически упражнения, очистителни практики, дихателни упражнения, диети и техники за релаксация, които пречистват тялото и ума, засилват имунитета и балансират функцията на ендокринната система.

Заниманията са 90 минутни и влючват: физическа практика /Асана/, дихателна практика /Пранаяма/ и релаксация .
Отговорността да сме Здрави и Щастливи е наша.


Петък, от 17:15 ч. до 18:45 ч.
8 занимания (9.06.2017 г. – 28.07.2017 г.)

Водещ: Яна
Цена: 85 лв

Курсът ще се проведе при записани минимум 7 човека
Краен срок за записване:  5 юни 2017
 
 

Местата за курсовете са ограничени! Място се запазва с 50% авансово плащане от цената на курса, най-късно до 7 дни преди датата на стартирането му.

За повече информация и записване: info@yogavidya.bg и 0876 22 37 33